divendres, 1 de març del 2019

Guia de novetats de març


Tina Frankens de Bel Olid (www)
La Tina es desperta confosa, amb el cos adolorit i ple de cicatrius. No recorda res del seu passat, però la seva tieta, que té cura d’ella, li explica que ha tingut un accident greu. 
A mesura que passa el temps, la noia se sent més forta, i fins i tot comença a sortir de casa... sobretot a les nits. Però els dubtes sobre el seu cos ple de cicatrius i la necessitat de recordar el passat no la deixen descansar.



El futuro es femenino (www)
Un volumen de lujo, que reúne a las mejores ilustradoras del momento, y que recoge cuentos inspiradores sobre las situaciones a las que nos enfrentamos niñas y mujeres a diario, mostrando cómo sus protagonistas las transforman para empoderarse.



La filla que no existia de Natalie C. Anderson (www)
Congo i Kènia. Assassinat. Venjança. Un thriller salvatge i commovedor amb una heroïna que t’arrossega a la muntanya russa dels seus sentiments i al vertigen de les seves perilloses decisions en un entorn exòtic, violent i esglaiador. 
Els quatre últims anys, la Tina ha sobreviscut amb penes i treballs als carrers com a membre d’una colla de lladres. Una idea fixa guia les seves passes: venjar la mort de la seva mare costi el que costi. El que no s’espera és la cascada d’esdeveniments que esclata i com l’amor per un noi blanc, guapo i ric s’esmuny en la seva vida sense preavís.



L'estiu que vaig conèixer el Che de Luigi Garlando (www)
«L’estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l’oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l’inici de la història i la fi de moltes coses.» Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot, la vida d’un net i el seu avi. A partir del moment que, per una casualitat, Cesare s’adona que el seu avi té tatuat el rostre del líder revolucionari, descobrirà amb ell una trajectòria sorprenent que posarà a prova les conviccions de tots dos, alhora que enfortirà la seva relació. 



Stars. Estels fugaços d'Anna Todd (www)
La Karina només vol estabilitat en tots els aspectes de la seva vida. Té vint anys, una feina tranquil·la en un centre de massatge i una casa just al costat de la base militar on està destinat el seu pare…i malgrat tot això, sembla que el caos la persegueixi constantment. Va veure com el matrimoni dels seus pares es deteriorava quan ella tenia 17 anys i com la seva vida canviava dràsticament quan es va haver de mudar per la feina del seu pare. Ara que ja sap que la majoria de relacions fracassen i que les que duren estan sotmeses a la inestabilitat i els problemes, la Karina només vol una vida tranquil·la. I això significa seguir una estricta política de No-Tinc-Cites. 
Però quan coneix el seu nou client, en Kale, es posa a prova aquesta política. Un cop per setmana arriba, educat i puntual, i sembla que té el poder de baixar el volum del cap accelerat de la Karina i proporcionar-li una illa de calma. A poc a poc es deixarà enlluernar pel seu món, sense saber encara què l’espera...