dimecres, 27 de maig del 2020

Sessió de lectura: "El premio de tu vida" d'Arnfinn Kolerud

Avui ens hem reunit els membres del Club de lectura Juvenil per comentar el llibre d'aquest mes: El premio de tu vida d'Arnfinn Kolerud, el qual podreu trobar a l'eBiblio. Per tal de no perdre la sessió, hem decidit fer l'última del curs de forma telemàtica.


La idea del llibre (guanyar un premi) ens ha agradat, però l'argument no ens ha acabat de fer el pes. La lectura és ràpida però hi ha escenes que considerem una mica desagradables.

De totes maneres, hem aprofitat per comentar que faríem si ens toqués la loteria (algunes comentàvem que ens compraríem una casa, ajudaríem a familiars i amics, donaríem a diverses fundacions...).

Al llibre es comenta que la mare donaria una quantitat de diners a la persona que fes més bones accions. Hem aprofitat per parlar sobre les bones accions que fem de forma voluntària i les que fem sense adonar-nos, valorant la importància d'ajudar als demés. Hem valorat que si la mare hagués de donar aquests diners a una de nosaltres, el millor és repartir-ho entre totes.

Finalment, hem decidit fer rimes amb els nostres noms i parlar sobre el menjar més estrany que hem menjat en tota la nostra vida.