dissabte, 1 de febrer del 2020

Guia de novetats febrer


Furyborn 2. El laberint del foc etern de Claire Legrand (www)
Immersa en un gran escàndol de palau, la Rielle ha d’afrontar proves que la posen en gran perill per demostrar si és la Reina de la Llum que la profecia anunciava. Mentre pateix d’amor per l’Audric, la seva obligació és mostrar tant als governants com als súbdits que els seus poders procedeixen del Bé. No obstant això, una presència fosca l’assetja i li mostra que el seu destí potser és encara més terrible del que es pensava... Per la seva part, l’Eliana descobreix l’espantosa veritat que s’amaga darrere l’imperi, i es troba davant el dilema d’assumir un destí més poderós del que mai havia imaginat... Potser té a les mans el poder de destruir el món? Quina d’elles és la Reina de la Llum i quina la Reina de la Sang? L’enigma continua.



La missió de la Rox de Laura Gallego (www)
En aquesta última entrega de la trilogia «Guardians de la Ciutadella», els destins dels protagonistes es tornen a entrellaçar condicionats per revelacions que posaran en perill la seva relació, però que també podrien suposar la clau per salvar el món. La Rox se n'ha anat cap a la regió de l'oest, devastada pels monstres, a la recerca d'una aldea perduda habitada per Guardians. Mentre una riuada de supervivents arriba a la Ciutadella amb l'esperança de trobar-hi refugi, a l'altra banda de les muralles floreix un nou moviment filosòfic, el Camí de la Deu, el líder del qual predica la fi del món conegut# per bé o per mal. Al Xein l'han enviat a l'Última Frontera, d'on ben pocs tornen amb vida. I l'Axlin s'ha proposat rescatar-lo.



Un estiu diferent de Jenny Han (www)
La Belly mesura la vida en estius. Els hiverns només serveixen per comptar les setmanes que falten per arribar al mes de juny i marxar a la casa de la platja amb la Susannah, la millor amiga de la mare, i els seus fills, en Jeremiah i en Conrad. En Jeremiah és com un germà per a ella. En Conrad és el seu amor de sempre. Un amor impossible. Però aquest estiu és diferent. Ella ha canviat, i descobreix que atreu les mirades dels nois. En Jeremiah i en Conrad s’enfaden per qualsevol cosa. I la Susannah i la mare es comporten d’una manera estranya. Aquest estiu potser serà l’últim. O el primer.