dilluns, 1 de juliol de 2019

Guia de novetats d'estiu


Iron Flowers de Tracy Banghart (www)
En un món governat pels homes, dues germanes no podrien ser més diferents l’una de l’altra: la Nomi és tossuda i indisciplinada i la Serina és amable i romàntica.
Però el dia en què les noies es presenten a la capital del regne com a possibles candidates a parella del príncep, la indomable Nomi és escollida com a futura reina.
I mentre que per a la Nomi comença una vida a palau, la seva germana és acusada de traïció per haver mostrat que sap llegir i confinada a una presó de dones on per sobreviure han de matar-se entre elles. 
Totes dues són presoneres. I quan no hi ha solució, l’única opció és canviar les regles.El monstruoso relato de Propser Redding d'Alexandra Bracken (www)
Hacer un pacto con el diablo no es tan fácil como lo pintan: por un lado, obtienes fama y fortuna durante más de 800 años, pero por otro, tienes a un ser vengativo dispuesto a condenarte a una eternidad de servidumbre. Prosper intentará evitarlo devolviendo al demonio Alastor a su mundo antes de que destruya a su familia, aunque para ello deberá superar todo tipo de trampas, engaños y el malvado sentido del humor de esta criatura infernal con la única ayuda de su tío Barnabás, una aprendiza de bruja y un gato con alas de murciélago. ¿Qué podría salir mal?La clau secreta de l'univers de Lucy & Stephen Hawking (www)
La família de George és un tant peculiar: són vegetarians i eviten qualsevol tipus de tecnologia; per això viuen sense televisió, sense telèfon, sense ràdio i sense ordinador!, pel que George s’ha guanyat la fama de “rar”. Un dia, el seu porquet travessa la casa del veí i George ha d’entrar a rescatar-ho. Allí coneix a Annie, una nena de la seva edat un tant pretenciosa i molt mentidera i al seu pare, Eric.Moxie de Jennifer Mathieu (www)
La Vivian Carter n’està farta. Farta que a l’institut de secundària de la petita ciutat de Texas on estudia s’afavoreixi els nois de l’equip de futbol americà per sobre de tot. Farta dels codis de vestir sexistes, de l’assetjament als passadissos i dels comentaris masclistes dels nois durant les classes, que ningú no condemna ni castiga. Però, sobretot, està farta de complir sempre les normes.
Prenent l’exemple de la seva mare, la Viv vol fer alguna cosa perquè tot això canviï. I a partir d’una iniciativa que en principi sembla passar desapercebuda, la noia s’adona que ha començat ni més ni menys que una revolució de les noies.La cabanya de Natasha Preston (www)
Un cap de setmana de festa en una cabanya remota és just el que la Mackenzie necessita per relaxar-se amb els seus amics. Però una boja nit de diversió acaba tràgicament amb dos assassinats.
No hi ha cap senyal de lluita i l’entrada no ha estat forçada. La sospita, doncs, recau en els cinc supervivents. Algú està mentint. I si l’assassí encara no ha acabat?