dilluns, 1 d’abril del 2019

Guia de novetats d'abril


Con amor, Simon de Becky Albertalli (www)
¿Qué serías capaz de hacer para proteger tu secreto mejor guardado?
Simón ha hecho lo impensable: ceder al chantaje de Martin. Así que, ahora debe ingeniárselas para que Abby, su mejor amiga, salga con Martin, o todo el mundo hablará de los emails de Simón. De los emails que él, escondido tras un seudónimo, intercambia con un tal Blue, que es el chico más divertido, desconcertante y adorable que Simon jamás ha conocido. Y es que Simón, pese a su afición al teatro, prefiere no dejar expuesta su identidad sexual… al menos de momento. Sin embargo, seguirle el juego a Martin no será la solución a sus problemas, sino más bien el comienzo de una de las épocas más difíciles, maravillosas, importantes y extrañas de su vida porque...  
¿Qué hará Martin si no consigue conquistar a Abby?
¿Cómo reaccionará Abby si se entera del chantaje?
¿Qué pensará Blue de Simon si los emails salen a la luz?
¿Blue corresponderá los sentimientos de Simon?
Y, la cuestión más importante: ¿quién demonios es Blue? 



Per una rosa de Laura Gallego, Javier Ruescas i Benito Taibo (www)
I si la Bella amagués més secrets que la Bèstia? 
I si la Bèstia en realitat fos un tren maleït, el comboi de la mort, l'únic camí cap a la llibertat? 
I si les fades, com les roses, també tinguessin espines?



Pregària al mar de Khaled Hosseini (www)
Un pare i un fill fugen de la guerra a Síria. Mentre mira com dorm el seu fill, el pare escriu una carta on reflexiona sobre els perills de creuar el mar en el viatge que com a refugiats s’han vist obligats a afrontar. Explica, també, com era la seva vida a Síria abans de la guerra, i com ha canviat la ciutat d’Homs, un lloc on fins fa poc vivien en harmonia, i ara, en canvi, és una zona de guerra i mort.



Si no em desperto de Lauren Oliver (www)
La Samantha, que és una noia molt popular i que mai no s’ha aturat a pensar si el que ella i les seves amigues fan amb l’altra gent és just o injust, és a punt de saber-ho: el divendres 12 de febrer serà el seu últim dia. O, més ben dit, els seus últims dies, pèrquè tot es repetirà una vegada i una altra, fins que s’adoni que les coses poden anar d’una altra manera, si ella s’ho proposa.